petek, 6. december 2019

Običajen delovni dan



Neža je na začetku rezala rogljičke in jih mazala z  orehovim namazom, polnila je eklerje, lupila jabolka ter izdelovala jabolčno pito in na koncu je oblikovala in glazirala praline.

Jaz in Natalija sva izdelovala božične ornamente iz čokolade ter jih polnila z moussom pasjonke-manga, čokoladnim moussom, biskviti ter crumblom. Nato sva izdelovala ter polnila makrone z različnimi okusi (jagoda, vervine- tradicionalna alkoholna pijača, borovnica, ribez, malina, pistacija, čokolada, karamela.





Anže in Helena sta glazirala različne vrste pralin (karamela, kava, amareto, pasjonka, lešnik, vanilija, tonka, cointreau), nato sta iz tičine ter piškotov izdelovala pecivo in barvala smrekice iz čokolade.




Po končani praksi smo se odpravili v trgovino po sestavine za kosilo, nato smo kosilo skuhali ter smo se odpravili v pralnico. Ob 6. uri smo se dobili na sestanku z ga. Nadege z katero smo se dogovorili za nedeljsko kosilo ter za stvari, ki jih lahko počnemo v prostem času.

Mark, Anže, Neža, Natalija, Helena

Ni komentarjev:

Objavite komentar